efimerida sfaira

Η αλήθεια όπως την πιστεύεις στ' αλήθεια με θάρρος για κάθε καινούρια αρχή, θέλοντας ή μη

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Athens, Attika, Greece

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2006

ΔΡΟΣΕΡΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ

Φίλοι,

Κολυμπάμε ακόμα κι έχοντας κλείσει την έβδομη εβδομάδα δεχτήκαμε αρκετά τηλεφωνήματα με πολύ καλά λόγια για την προσπάθεια. Η ΣΦΑΙΡΑ χρειάζεται όμως βελτιώσεις και αυτό ακριβώς προτιθέμεθα να πράξουμε για τη συνέχεια. Λαμβάνουμε υπ' όψιν κάθε σοβαρή κριτική για τη μορφή της, την ύλη της, τον σχεδιασμό της κι έτσι μαζί με εξαιρετικές ιδέες που εν τω μεταξύ προέκυψαν με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα, επαναχαράζουμε τη στρατηγική μας από την παραγωγή έως τη διανομή και όχι μόνο. Ο πρώτος κύκλος ανέδειξε πτυχές και μικρά μυστικά που χρειάζονται προσοχή έτσι ώστε το κολύμπι να γίνει πιο ευχάριστο και κυρίως πιο δημιουργικό και αποτελεσματικό. Ως ανεμένετο ήπιαμε και αλμυρό νεράκι αλλά δεν πειράζει...πάσα αρχή και δύσκολη.

Ευχαριστούμε θερμά όσους στηρίζουν πραγματικά και συμπαραστέκονται πρακτικά στην αναβίωση της ΣΦΑΙΡΑΣ. Υποσχόμαστε να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους.
Ευχαριστούμε και όσους προτίμησαν με διάφους τρόπους να δυσκολέψουν τα πρώτα της βήματα. Ακούσαμε πολλά περιττά λόγια που αποδείχτηκαν κενά περιεχομένου αλλά και πράξεις ανώφελες είχαν ως αποτέλεσμα να αποκτήσουμε γνώση προς συμμόρφωση για την καλή συνέχεια...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ !!!!

θΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΆ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΉ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Μιρέλλα Ι. Καλοστύπη
Δημοσιογράφος- εκδότρια της ΣΦΑΙΡΑΣ