efimerida sfaira

Η αλήθεια όπως την πιστεύεις στ' αλήθεια με θάρρος για κάθε καινούρια αρχή, θέλοντας ή μη

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Athens, Attika, Greece

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2011

I AM BACK BUT,,, NOT COMPLETELY


Τι πήρα μαζί μου; Χμμ... Θα σου πω γενικά ότι διάβαζα ό,τι θα με βοηθήσει στο νέο ξεκίνημα για το Μεταπτυχιακό στην Πολιτική Κοινωνιολογία. Ελπίζω, βέβαια, να γίνει το ξεκίνημα στην ώρα του και να είναι η Σχολή, Σχολή για γνώση και όχι αργοΣχόλη για όσους νομίζουν ότι ο χρόνος είναι με το μέρος τους.

Θυμάσαι πριν απο περίπου 20 χρόνια εκείνο το ανέκδοτο με τις δυο λέξεις που κυκλοφορούσε παντού εδώ στην Ελλάδα και οι περισσότεροι γελούσαμε σαν χάχες; Το "Αλβανός τουρίστας";
Ε, Ίσως να διάβασες κι εσύ στην εφημερίδα προ ημερών εκείνο το ρεπορτάζ με τίτλο "1,2 εκατ. τουρίστες στην Αλβανία". Το συμπέρασμα ας το βγάλουν όσοι γελούν ακόμα...

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

My dear Mirella,
I want you back but... completely!
I am too selfish?

Συγχαρητήρια για τηνν προσπάθειά σου, με εθουσιάζει η φιλομάθειά σου, η άοκνη αναζήτηση της γνώσης. Καλή αρχή και καλή επιτυχία! Σε θαυμάζω!

Θα σου πω τι πήρα εγώ μαζί μου: Η Έβδομη αίσθηση (το διάβασα),Τάρας Μπούλμπα (το διάβασα)και Η συνείδηση ενός προοδευτικού του Paul Krugman (οδεύω προς τη μέση, δεν είναι της παραλίας). Θα σου γράψω μια φράση του Krugman που θα συμφωνήσεις μαζί του και θα πεις οτι ισχύει και για μας.
"Μόνο σήμερα αναπολώντας εκείνα τα χρόνια, βλέπω το πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον της νιότης μου (γεννήθηκε το '53)σαν χαμένο παράδεισο, σαν έκτακτο περιστατικό στην ιστορία της Αμερικής"

Θα μπορούσαμε εμείς να μιλήσουμε για χαμένο παράδεισο στην ιστορία της Ελλάδος;

Με αγάπη
Άγγελος

1:19 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home