efimerida sfaira

Η αλήθεια όπως την πιστεύεις στ' αλήθεια με θάρρος για κάθε καινούρια αρχή, θέλοντας ή μη

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Athens, Attika, Greece

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 29, 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ


Η Ιστορία έχει τις απαντήσεις που χρειαζόμαστε

Πρέπει να καταλάβουμε τον κόσμο γι αυτό η Μαρία Ευθυμίου, αναπληρώτρια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών, διδάσκει του Κόσμου την Ιστορία και μας καλεί να την μάθουμε και αν την ξέρουμε ήδη να την ακούσουμε άλλη μια φορά και να σκεφτούμε ακόμα καλύτερα όλα τα πώς και τα γιατί απο την αρχή του ανθρώπου στη Γη μέχρι σήμερα.

Η συναρπαστική διαδασκαλία της Μαρίας Ευθυμίου προσφέρεται δωρεάν.

Όσοι έχουν διάθεση για γνώση και επίγνωση ότι ο ανιστόρητος άνθρωπος δεν είναι ό,τι καλύτερο για την κοινωνία και μάλιστα σε μια κοινωνία που βασανίζεται από πολιτική-οικονομική και κοινωνική-πολιτισμική κρίση, καλό θα είναι να αξιοποιήσουν την ευκαιρία.

Πού και πότε

ΑΘΗΝΑ: Από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, και κάθε Τρίτη απο τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας και Ασκληπιού)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, και κάθε Τετάρτη στις 6 μέχρι τις 9 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Από την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, και κάθε Πέμπτη πάλι 6-9 μ.μ., στο Κτίριο του Συλλόγου "Αργοναύτες - Κομνηνοί" (Δαβάκη και Δοϊράνης)

Διάλεξτε κύκλο και πάρτε μέρος στο ταξίδι της Παγκόσμιας Ιστορίας. Μην το χάσετε.

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Αν τα μαθήματα τα έκανε και στη Θεσσαλονίκη θα πήγαινα να τα παρακολουθήσω.

9:08 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home