efimerida sfaira

Η αλήθεια όπως την πιστεύεις στ' αλήθεια με θάρρος για κάθε καινούρια αρχή, θέλοντας ή μη

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Athens, Attika, Greece

Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2011

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...

Η ευχή αυτή φυσικά και δεν προορίζεται για την κυβέρνηση "εθνικής ενότητας" ή την μεταβατική, προσωρινή κυβέρνηση συνεργασίας που σχηματίστηκε λόγω ανωτέρας βίας με τη γωνστή ειδική αποστολή κ.λ.π. κ.λπ. Μια πραγματική κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα προκύψει ελπίζω μέσω δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας όπου ο λαός θα εκφράσει τη βούλησή του για συναινέσεις κ.λ.π. κ.λ.π.
Η ευχή προορίζεται με καθυστέρηση για σένα, Άγγελε, με όλη μου την εκτίμηση και την συμπάθεια (δεν τολμώ να πω αγάπη γιατί είναι βαριά η λέξη...) για το γεγονός ότι με συντροφεύεις σε ό,τι σωστό ή λάθος γράφω εδώ. Να είσαι καλά, χαρούμενος και δημιουργικός σε ό,τι κάνεις!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Υ.Γ.1 Εσένα πώς σου φαίνεται η κυβέρνηση Παπαδήμου;
Υ.Γ.2 Καθυστέρησα γιατί έχω τρελαθεί στο διάβασμα

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Καλημέρα Μιρέλλα.

Η ανάρτηση με τις ευχές σου ήταν τόσο εντυπωσιακή που με ενθουσίασε.
Σε ευχαριστώ πολύ!
Η αγάπη πολύ βαριά λεξη, όμως για μένα που σε γνωρίζω πολλά χρόνια μέσα από την τηλεόραση, το βιβλίο, τα έντυπα και τις αναρτήσεις σου είναι μια αγάπη σαν καχριμπάρι!

Εύχομαι η κυβέρνηση Παπαδήμου να επιτύχει, θεωρώ ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι πολύ καλύτερες από τις μονοκομματικές. Χώρες του μεγέθους της Ελλάδος που μεταπολεμικά κυβερνήθηκαν με κυβερνήσεεις συνεργασίας είναι οι πλέον ευνομούμενες.

Και κάτι των ημερών. Η υπηρεσιακή κυβέρνηση που προκύρηξε τις εκλογές το 1967 θα τις έκανε με απλή αναλογική αλλά... ΤΥΧΑΙΟ;

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές αλλά και για τους ωραίους διαλόγους μας!

Άγγελος

12:14 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home