efimerida sfaira

Η αλήθεια όπως την πιστεύεις στ' αλήθεια με θάρρος για κάθε καινούρια αρχή, θέλοντας ή μη

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Athens, Attika, Greece

Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2007

ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΔΑ

Με τους New Folder

Θυμάστε που σας είχα πει γι αυτά τα παιδιά απο τη Νέα Ερυθραία;
Ένα πολύ πρώτο νεανικό ροκ γκρουπάκι που υπάρχει λόγω πάθους και ψυχής;
Τα νέα τους λοιπόν είναι η συμμετοχή σε live jam που διοργανώνει κάθε Δευτέρα η μουσική σκηνή Lazy στη Λ. Πεντέλης.
Την περασμένη Δευτέρα 19 Μαρτίου οι New Folder συμμετείχαν στη διοργάνωση αυτή, ανταποκρινόμενοι στη σχετική διαφημιστική καταχώρηση σε ραδιόφωνα που έκανε το κατάστημα. Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχαν τουλάχιστον 5 μουσικά σχήματα με πολύ αξιόλογους μουσικούς. Μεγάλο πλεονέκτημα ήταν ο πολύ καλός ήχος που σε συνδυασμό με την ανταπόκριση του κοινού δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Ποιοί είναι;
Συσταθήκανε στην αρχή του έτους. Η πρώτη εμφάνιση έγινε στις 12 Ιανουαρίου στον κλειστό χώρο του Λαϊκού Θεάτρου Νέας Ερυθραίας, κατόπιν πρότασης του προέδρου του Χρήστου Τσιντικίδη στα πλαίσια της διοργάνωσης "βραδιών ελεύθερης καλλιτεχνικής έκφρασης".
Άγης Γεωργάκης: τραγούδι, Νίκος Ταβουλάρης: κιθάρα, Άγγελος Γεωργάκης: μπάσσο και φωνητικά, Μιχάλης Παξιμάδης: τύμπανα, Έρη Πούλιου: πλήκτρα και φωνητικά

Έχουν παρουσιάσει και ένα δικό τους τραγούδι: "Lonely, sad and blue" σε funky ύφος (στίχοι Β. Κουλτούκης - Άγης, μουσική Β. Κουλτούκης, Άγης, Νίκος).
Επίσης λένε το Ντιζάινερ σε σατυρικούς στίχους Άγγελου, Άγη και μουσική από το αγαπημένο "desire - U2". Θέμα το τηλεφώνημα καθ' οδόν για ραντεβού ενός γκόμενου στο Μήτσο το μάστορα που φτιάχνει ντίζες (ντιζάινερ) λόγω αιφνίδιας βλάβης στο μόλις επισκευασμένο αυτοκίνητο. Θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια (Ποιός πήρε τ'αρνί, Πλύσ' στου Μήτσου κλπ). Καθώς και παραποιημένα ελληνικά (Σαν τ' Παπά τη γρρούνα μοιάζεις - σαν την παπαρούνα μοιάζεις, Ο παπουτσωμένος σκύλος - αντί γάτος κ.λ.π.) Βγαίνει γέλιο με πολύ καλή μουσική!
Οι εμφανίσεις σε πάρτυ (αντί για D.J) είναι κάτι που σκέφτονται όπως και η παρουσίαση όλο και περισσότερης δικής τους μουσικής στις εμφανίσεις σε καταστήματα.

Τα μέλη του συγκροτήματος εργάζονται σε διάφορες δουλειές, άσχετες με τη μουσική. Το να βρίσκουν πέντε εργαζόμενοι, κοινό χρόνο για πρόβες είναι πρόκληση και άθλος δεδομένου ότι δεν δουλεύουν όλοι πρωϊνό ωράριο. Είναι παιδιά σαν όλα μόνο που αυτά έχουν ήδη κάτι δυνατό να γεμίζει τη ζωή τους με αγάπη και ενέργεια! Να πάτε μια Δευτέρα να τους δείτε.