efimerida sfaira

Η αλήθεια όπως την πιστεύεις στ' αλήθεια με θάρρος για κάθε καινούρια αρχή, θέλοντας ή μη

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Athens, Attika, Greece

Τετάρτη, Απριλίου 23, 2008

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ


Nooo no no no no no no


Κατ' αρχήν μη πιστεύετε το σενάριο ότι τάχα το γρονθοκόπημα Obama - Hillary μπορεί να ωφελεί στο ελάχιστο τον republican υποψήφιο Mc Cain. Κάθε άλλο. Αδιαμφισβήτητοι αστέρες επιΚΟΙΝΩΝΙΑς worldwi(L)de είναι το ακαταμάχητο ζεύγος black man - white woman!

Παρατηρώ τα τηλεοπτικά αποσπάσματα των εμφανίσεων τους στις πολιτείες της Αμερικής και κυρίως το πλήθος των πολιτών που βρίσκεται πίσω τους με τα πλακάτ χειροκροτώντας και πανηγυρίζοντας (με κάποιο σινιάλο που δεν ξέρω πώς ακριβώς δίνεται) όταν πρέπει, αλλά το πιο ενυπωσιακό ήταν η αστραφτερή κατάλευκη οδοντοστοιχία μιας μαύρης γυναίκας που βρισκόταν πίσω δεξιά απο την Χίλαρι, ένα στόμα τεράστιο και υγιές σαν παλιομοδίτικη διαφήμιση οδοντόκρεμας, άνοιγε διάπλατα κάθε φορά που ήταν ώρα να πει ΥΕΕA... WOAΑΑ... YEEEES... Σαφώς είναι πιο πολλοί οι σκουρόχρωμοι έγχρωμοι άνθρωποι στο φόντο των τηλεοπτικών υποστηρικτών της κυρίας Κλίντον. Αλλά κι αυτό δεν θα τραβούσε τόσο την προσοχή (τη συνειδητή τουλάχιστον) αν πίσω απο τον Ομπάμα, σχεδόν όλοι, όσοι χρησιμεύουν για φόντο στις ομιλίες του δεν ήταν σε μάλλον περισσότερες λευκές αποχρώσεις.

Φαίνεται ότι οι διαδόσεις και οι προβοκάτσιες ότι δήθεν ο αφροαμερικάνος δεν πολυσυμπαθεί του λευκούς (άρα δεν κάνει για πρόεδρος των Η.Π.Α.) σήμανε συναγερμό στους επικοινωνιολόγους του που κινητοποιήθηκαν αναλόγως, Μήπως είναι ιδέα μου; Λες να ήταν τυχαία οι πολλοί μαύροι πίσω απο τη λευκή και οι πολλοί λευκοί πίσω από τον μαύρο; Θα το παρατηρήσω καλύτερα απόψε το βράδυ στις ειδήσεις να βεβαιωθώ.

Πάντως, αν ήμουν της πολιτικής επικοινωνίας θα έβαζα τον Ομπάμα να τραγουδήσει το China girl, όπως το λέει ο Νταίηβιντ Μπάουι (o Iggy Pop νομίζω ότι το λέει σκληρά), και τη Χίλαρι σε μια διασκευή του Black Magic Woman και του Supergirl με τον Μπίλ να παίζει το σαξόφωνο αντί να την αγκαλιάζει περιπαθώς κι εκείνη να του κάνει ταπ ταπ στην πλάτη σαν να λέει, Εντάξει... αρκεί, ασφυκτιώντας μέσα στον τραυματισμένο συζυγικό εναγκαλισμό, που δύσκολα πείθει τα πλήθη. Τόσα σατιρικά cartoons και video clips για να γίνεται ντόρος γιατί όχι κι ένα τραγούδι; Hey... Say... CHEEEESE....