efimerida sfaira

Η αλήθεια όπως την πιστεύεις στ' αλήθεια με θάρρος για κάθε καινούρια αρχή, θέλοντας ή μη

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Athens, Attika, Greece

Παρασκευή, Ιουνίου 20, 2008

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ; ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ;


Έξω οι κλέφτες...


Όχι, όχι... Ποτέ στη φυλακή οι άνθρωποι που τιμήθηκαν με αξιώματα κυβερνητικά κι απέκτησαν εξουσία μέσω της ψήφου του λαού τάχα για να οδηγήσουν σωστά τον τόπο!

Μόλις η δικαιοσύνη πράξει το καθήκον της, αυτοί οι άνθρωποι που εκμεταλλεύτηκαν για προσωπικό τους όφελος τη θέση που τους εμπιστευθήκαμε και βάλανε στην τσέπη τους τα εκατομμύρια απο σκοτεινές και μαύρες διεργασίες, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν έξω, εδώ, ανάμεσα μας να κυκλοφορούν και να ψάχνουν δουλειά για να ζήσουν με 700, 1000 και 1500 ευρώ. Η περιουσία αυτών των ανθρώπων είτε είναι στο όνομα το δικό τους είτε της γυναίκας είτε των παιδιών τους να περιέλθει στα χέρια του κράτους ώστε να εκποιηθεί για να επιστραφούν, εντόκως, στο δημόσιο κορβανά όλα όσα τσέπωσαν. Επιτέλους, να βγεί κανένας τελάλης και να πει στον κοσμάκη:

"Ωρέ, άνθρωποι, δεν χρειάζεται να πληρώνετε άλλους φόρους, πρόστιμα, παράβολα και τρίβολα για να κατοχυρωθούν τα διαμερισματάκια σας και τα χωραφάκια σας στο Εθνικό Κτηματολόγιο! Βρήκαμε τα λεφτά που ψάχναμε για το Ταμείο της Φτώχειας! Θα τα πάρουμε μαζεμένα με τόκους απ' αυτούς που τόσα χρόνια σας έκαναν φτωχούς σιγά σιγά και συστηματικά".

Τα λεφτά για τη Φτώχεια θα τα δώσουν όλες αυτές οι μουράκλες με τις χερούκλες.

ΝΑ ΜΗ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΔΩ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ, ΈΞΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ!