efimerida sfaira

Η αλήθεια όπως την πιστεύεις στ' αλήθεια με θάρρος για κάθε καινούρια αρχή, θέλοντας ή μη

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Athens, Attika, Greece

Πέμπτη, Νοεμβρίου 11, 2010

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

Όλοι μαζί την επόμενη μέρα εναντίον της διαφθοράς και της εγκατάλειψης

Ο πιο σκληρός αγώνας για έναν καλύτερο νέο Δήμο Κηφισιάς, με ισχυρή και δημιουργική φωνή και δράση εντός κι εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, τώρα αρχίζει!

Με όλες μας τις δυνάμεις, αποφασιστικά, πρέπει να αντιταχθούμε στη διαφθορά που ισοδυναμεί με συνειδητή αδιαφορία για τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών. Τα κονδύλια και οι πόροι του δήμου μας δεν μπορεί να παραμένουν άλλο σε χέρια που αγαπούν τις αδιαφανείς διαδικασίες, σε πρόσωπα που ξοδεύουν αλόγιστα για την προσωπική τους προβολή.

Στην Κηφισιά, τη Νέα Ερυθραία και την Εκάλη έχουμε χρέος, όλοι μαζί, να εμποδίσουμε τους καθεστωτικούς συμβούλους, τους νεοϋποστηρικτές της δεξιάς συντηρητικής παράταξης, τους επιτήδειους και τους φαρισαίους, να συμμετέχουν στο φαγοπότι, στην κατασπατάληση των πόρων, στην κακοδιοίκηση του κ. Χιωτάκη.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και δείξατε έμπρακτα την προτίμησή σας στην υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος για την Νέα Ερυθραία. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό που μέτρησε περισσότερο στην απόφασή σας να με στηρίξετε δεν είναι μόνο κάποια σχετική “αναγνωρισιμότητα”, λόγω του δημοσιογραφικού επαγγέλματός μου, όσο η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια με την οποία πάντοτε συμπεριφέρθηκα σε δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις.

Γι αυτόν τον λόγο θέλω και τώρα να είμαι απολύτως σαφής απέναντί σας.

Κατόπιν βασανιστικής σκέψης για το τι πρέπει να πράξω τη δεύτερη Κυριακή, σε ό,τι αφορά τη ψήφο για νέα δημοτική αρχή, το πρώτο και κύριο θέμα για μένα, όπως και για πολλούς από εμάς, είναι πράγματι η καταψήφιση της σημερινής διοίκησης που έχει διχάσει την Κηφισιά και έχει εγκαταλείψει πολλές περιοχές στην τύχη τους.

Πιστεύω ότι ο σημερινός δήμαρχος Κηφισιάς, αν εκλεγεί για τρίτη τετραετία, θα ακολουθήσει την ίδια καταστρεπτική τακτική εις βάρος της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης όταν δει ότι οι πελατειακές σχέσεις και οι κατάπτυστες εξαρτήσεις, που συστηματικά επιδιώκει για δημότες υπό ομηρία, δεν αποδίδουν όπως εκείνος θέλει.

Ομολογώ ότι αρχικά είπα ότι στις 14 Νοεμβρίου θα πάω για να ψηφίσω μόνο τον περιφερειάρχη και όχι για να διαλέξω μεταξύ Νίκου Χιωτάκη και Βασίλη Βάρσου. Έλεγα ότι αφού ο συνδυασμός ΠΟΛΗ ΦΩΣ στον οποίο συμμετείχα δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο, τότε, να ρίξω άκυρο. Έντιμη μεν είναι αυτή στάση αλλά…

Αλλά κάθισα και σκέφτηκα πιο ψύχραιμα! Λέω λοιπόν ότι είναι καλύτερα να είμαι μέρος κάποιας λύσης παρά μέρος ενός προβλήματος. Το μη χειρότερο είναι το καλύτερο. Αρκετά μας κόστισε ακριβά ο Νίκος Χιωτάκης ως δήμαρχος. Καλύτερα να δώσουμε στήριξη στον συνδυασμό "Ανεξάρτητοι Δημότες" του Βασίλη Βάρσου ώστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα να δουλέψουμε για πιο δίκαιο, πιο αποτελεσματικό νέο Δήμο Κηφισιάς. Καθαρά και ξάστερα πράγματα!

Πρωτίστως, όλοι, να τιμήσουμε το υπέρτατο δημοκρατικό δικαίωμα: Ψηφίζουμε!

Κατά την άποψή μου ο Γιάννης Σγουρός είναι ο καταλληλότερος για να είναι ο περιφερειάρχης στην Αττική!

Με τιμή και σεβασμό για κάθε δημοκρατική επιλογή

Μιρέλλα Καλοστύπη

1 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Εμπρός για το δεύτερο γύρο... με το σκεπτικό "το μη χείρον βέλτιστο".

Α.Π.

3:54 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home