efimerida sfaira

Η αλήθεια όπως την πιστεύεις στ' αλήθεια με θάρρος για κάθε καινούρια αρχή, θέλοντας ή μη

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Athens, Attika, Greece

Τρίτη, Οκτωβρίου 10, 2006

ΠΟΤΑΜΟΙ ΣΕΞ και ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΕΣ

Καλησπέρα σας τηλεθεατές
Τι είδατε στην τηλεόραση; Ε, τι άλλο από τα γνωστά και τους γνωστούς να συγχύζουν για παράδειγμα τον Αλιάκμονα ποταμό της Μακεδονίας με τον Αλμυρό ποταμίσκο του Ηρακλείου της Κρήτης ενώ δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να ταυτίσουν και τους δυο ποταμούς με τον Αλμυροπόταμο της Εύβοιας που δεν είναι καν ποταμός. Καθώς το ζητούμενο είναι ακριβώς να διασπείρουν συγχύσεις και αποπροσανατολισμό, αποκοιμίζοντας τις αισθήσεις και το μνημονικό όσων ανθρώπων υποκύπτουν στην βλακεία επ’ αμοιβή, κάνουν καλά τη δουελιά τους. Μόνο που οι ίδιοι οι τηλε... παθητικοί άνθρωποι, αντίθετα από τους "συγχυστές" τους, δεν εισπράττουν παράδες, παρά μόνο εκφυλισμό του εγκεφάλου τους σε δόσεις και με τόκο.
Είδατε και τα παιχνίδια που παίζει η ζωή; Ω, ναι, ο γνωστός, αναγνωρισμένος και πολλαπλώς προβεβλημένος ιατρός-σεξολόγος να δίδει επιστημονικές συμβουλές πώς να έχουμε υγιή ερωτική ζωή από τώρα έως τα βαθιά γεράματα. Δηλαδή όταν λέμε από τώρα εννοούμε από τη στιγμή που βγαίνουμε από την εφηβεία και είμαστε έτοιμοι για ολοκληρωμένη σεξουαλική δραστηριότητα με σύντροφο. Και όταν λέμε βαθιά γεράματα εννοούμε οι άνδρες μέχρι τα ογδόντα και ενενήντα χρόνια, οι γυναίκες άντε μέχρι τα εξήντα - εξήντα πέντε μετά βίας. Άλλο εάν για τους άνδρες παρασκευάζονται φάρμακα για το σκοπό αυτό ενώ για τις γυναίκες δεν υπάρχουν ή δεν χρειάζονται. Άλλωστε, ως γνωστόν, οι άνδρες πάντοτε και κυρίως μετά τα πενήντα προτιμούν τις μικρές. Εάν ποτέ και οι γυναίκες αποφασίσουν σε ευρεία κλίμακα να στραφούν κι αυτές στις μικρές ηλικίες, τότε θα βγουν στην αγορά ανάλογα σκευάσματα. Μέχρι τότε οι διάφορες “συμβουλές” του ειδικού περί τα ανθρώπινα ερωτικά πράγματα έχουν περίπου ως εξής:
Οι γυναίκες μπορεί να είναι ψυχρές οπότε χρειάζονται βοήθεια γιατρού ψυχαναλυτή. Αλλά για τους άνδρες με δυσλειτουργίες στύσης, πρόωρη εκσπερμάτιση ή που απλώς βαριούνται τα πολλά – πολλά και το μόνο που θέλουν είναι ένα "γρήγορο" με τη μια ή την άλλη- όποια κάτσει πιο εύκολα- να ξελαμπικάρει το μυαλό για να επιστρέψουν ήρεμοι στα ανδρικά τους ενδιαφέροντα, ούτε λόγος για ψυχρότητα και ψυχαναλυτές. Αν δεν φταίει η σύντροφός τους που μπορεί να είναι ψυχρή, τότε ο γιατρός θα τους χορηγήσει κάποια φαρμακευτική ή άλλη αγωγή για το καθαρά οργανικό πρόβλημα. Βεβαίως ακούγονται θεωρίες περί του «να συζητάει το ζευγάρι» κι ότι τίποτα δε απαγορεύεται προκειμένου να τους χαρίσει την πολυπόθητη ηδονή, πλην όμως ουδέποτε έχω ακούσει από τον ειδικό να απευθύνεται στους κυρίους και να πει πώς ακόμα και στις μέρες μας έστω κι αν οι γυναίκες έχουν βγει μπροστά στην κοινωνία, τη μόρφωση, την εργασία σχεδόν επι ίσοις όροις , δεν παύουν να είναι γυναίκες και να επιζητούν τη λησμονημένη ανδρική επιμονή και τη διεκδίκηση όπως τον παλιό καιρό με τον ρομαντισμό και την ευγένεια άλλα όχι όπως παλιά με τον τρόμο και τον φόβο της οικογένειας και της κοινωνίας εάν …παρασύρονταν. Οι άνδρες αυτό το έχουν παρεξηγήσει για να μη πούμε το έχουν μισήσει γιατί δεν διευκολύνει καταστάσεις: η γυναίκα δεν φοβάται να πει με ποιον πήγε και πώς ήταν.
Η ατμόσφαιρα και τα αισθήματα παίζουν το σπουδαιότερο ρόλο κι αυτό είναι κάτι μαγικό και αμφίδρομο, κάτι που καλλιεργείται και από τους δύο πολύ πριν φτάσει η στιγμή της πράξης: το fast food όταν πεινάς μπορεί να μοιάζει χορταστικό και νόστιμο αλλά μετά χοντραίνεις, ασχημαίνεις, σου χαλάει το στομάχι. Συνεχής και συστηματική επανάληψη “πρόχειρων γευμάτων” καταστρέφει την ψυχοσύνθεση οπότε επέρχονται συμπτώματα ψυχρότητας, αδιαφορίας και στυτικής δυσλειτουργίας. Τόσο απλά είναι, γιατρέ μου, τα ανθρώπινα και συνάμα, εξ’ αυτού του λόγου, γίνονται τόσο περίπλοκα στην εποχή της πλήρους παράδοσης σε όλως περιέργως παρωχημένα στερεότυπα χασίματος σε εικονικές πραγματικότητες που αποξενώνουν τους ανθρώπους. Κι ίσως μόνο έτσι- πώς αλλιώς; - να εξηγείται και η συμβουλή ότι όχι μόνο δεν είναι κακό αλλά αντίθετα κάνει καλό να βλέπουν πορνοταινίες μπας και φτιαχτούν και τα καταφέρνουν. Εύγε! Ωραίες ιδέες για έμπνευση, επικοινωνία και ρόλους ανδρών και γυναικών μας διδάσκετε. Ίσα μωροί άρρωστοι, που θα έλεγαν και στην ανάλογη πιάτσα του αγοραίου έρωτα.