efimerida sfaira

Η αλήθεια όπως την πιστεύεις στ' αλήθεια με θάρρος για κάθε καινούρια αρχή, θέλοντας ή μη

Η Φωτό Μου
Όνομα:
Τοποθεσία: Athens, Attika, Greece

Τετάρτη, Ιουλίου 04, 2007

ΨΑΞΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ...


Τον Πειραιά

Πρωτοσέλιδο στις περισσότερες ευρωπαϊκές εφημερίδες έγινε ο Πειραιάς, με αφορμή τη μεγάλη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες, για τους σκοπούς του διεθνούς ιδρύματος MENTOR.
Επικεφαλής του ιδρύματος είναι η βασίλισσα της Σουηδίας Sulvia, ενώ πρόεδρος για τη Γερμανία , η διεθνούς φήμης ελληνίδα τραγουδίστρια και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων Πειραιά κ. Βίκυ Λέανδρος.
Στα πλαίσια αυτής της δημοπρασίας ο ευρωπαίος μαικήνας των τεχνών Μικ Φλικ, προσέφερε 25000 ευρώ, με αντάλλαγμα μια ξενάγηση στον Πειραιά από την Αντιδήμαρχο.
Μετά την δημοπρασία, η κ. Βίκυ Λέανδρος έδωσε ένα μεγάλο κονσέρτο που κάλυψαν μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Ευρώπης.Το ίδρυμα MENTOR δραστηριοποιείται πανευρωπαϊκά για την καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Γεμάτο με φεγγάρι

Μια ξεχωριστή βραδιά διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων κ. Βίκυ Λέανδρος στη πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι.
Τα συγκροτήματα «ΜΕΔΟΥΔΑ» και «ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ» της ATLANTIS RECORDS ενθουσίασαν τους παρευρισκομένους που χειροκρότησαν τα δύο ροκ σχήματα για την όμορφη μουσική τους.
Ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση που έγινε το Σαββατόβραδο έδωσαν δέκα μηχανές HARLEY – DAVIDSON που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους το κοινό.
Το 1ο φεστιβάλ νέων συγκροτημάτων συνεχίζεται το Σάββατο 7 Ιουλίου, στις 21:00 με τα συγκροτήματα «ΑΤΜ» και «ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ».
Χορηγοί επικοινωνίας είναι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ATLANTIS 105,2 FM και ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4 FM.